BLACK FRIDAY REA

När timern står på 00.00.00 så är detta erbjudande borta!

40% rabatt på Akutinkallningskursen

+

 • 7st föreläsningar(värde 700kr)

 • +

 • Privat Facebookgrupp(med över 770 andra som tränar/tränat Akutinkallning)

 • +

 • 14 dagar pengarna tillbaka garanti och du får behålla föreläsningarna!

Om du av någon anledning ångrar dig inom 14 dagar från ditt köp så behöver du bara maila mig så återbetalar jag hela summan för ditt köp och du får behålla föreläsningarna utan kostnad!

Varför ska man ha en Akutinkallning?!

Ska vi vara ärliga så kan det bli lite förvirrande när man använder samma signal/kommando, men den betyder olika. T.ex. att i ena stunden så behöver hunden inte komma direkt, men i nästa så måste den.

Genom att ha två olika inkallningar, en vardagsinkallning och en Akutinkallning, så upplever jag att det är lättare för hundägare att vara konsekventa med Akutinkallningen och att följa en träningsplan.
Då har man en som man kan använda lite när som och en när det verkligen gäller.

För när man har en Akutinkallning blir man mer uppmärksam på att inte tjata ut den, inte använda den i för svåra situationer innan man är där i träningen m.m.

Många har ju t.ex. 2 inkallningar om man tävlar. En inkallning under tävling som ska vara på ett visst sätt där och den använder man inte i vardagen utan då använder man något annat.

Samt att jag personligen tycker det är skönt med ett "slask" ord där jag inte behöver tänka och fundera. För mig blir vardagsinkallningen den jag använder utan så mycket tanke på hur det blir.

T.ex. säg att hunden är ute i trädgården. Jag ropar min "vardagsinkallning" och hunden har hittat en doft som den vill undersöka lite till. Jag bryr mig inte om det tar 2 min extra att komma in. Eller om man är ute i skogen och stigen delar sig. Jag går höger hunden vänster jag ropar min "vardagsinkallning" men hunden vill bara ta några steg till på den stigen för att sen komma.

Jag lägger inte ner samma tanke och träning på min vardagsinkallning. Utan jag tränar lite när som och har egentligen ingen specifik träningsplan för den.

Men Akutinkallningen är annorlunda. Här följer jag strikt en träningsplan, använder den inte hur som helst medans jag lär hunden vad den betyder, den betyder en och samma sak alltid, jag lär in den i små små steg och jag är fullt medveten om att det tar tid och engagemang för att få en riktigt bra inkallning och inget jag kan stressa igenom eller hoppas att det löser sig med tiden.

Ofta bara genom att kalla den Akutinkallning blir den lite mer "helig" och inget man bara slänger ur sig. Så kan man ha 1 inkallning, absolut. Kan man ha 2, absolut. Det är helt upp till var och en. Vad som passar mig behöver inte passa nästa person. Men jag upplever att dela på inkallningen är det absolut bästa för 99% av alla hundägare jag träffat under mina 10 år som hundtränare på heltid.

Så fort du slutfört din beställning!

Kan du hoppa direkt in i kursen och börja din träning!

Privat Facebookgrupp

Ställ frågor, lägg upp filmer och skriv med över 760 andra i den privata FB-gruppen!

Uppdateringar

När uppdateringar görs så har du tillgång till alla direkt!

Vad säger andra hundägare som gått kursen?!

Ytte

Ingela

Camilla

Helen

Inkallningkursen är ett bra exempel på vad Kia Kaha Dog Training står för. Belöningsbaserad träning funkar. Konkreta instruktioner och bra filmer som sakta men säkert tar dig till målet. Inkallning när den som mest är nödvändig.

Anna

Kursen är pedagogisk och uppdelad i så små steg att det alltid känns lätt. Nu har jag en inkallning som jag litar på till 99% vilken är en enorm frihet, både för mig och min hund!

Helen

Känslan att se sin hund försvinna efter en annan hund, människa, vilt djur eller efter ett spår utan att lyssna på när man ropar ger en riktig obehagskänsla. Den känslan och oron ville jag undvika så jag gick en online kurs i inkallning hos Kia Kaha Dog Training. Tydliga filmer och stöttning av Tomas har gjort att jag nu känner mig mycket tryggare i att ha min hund lös. Vid flera tillfällen har träningen visat sig fungera i skarpt läge när min hund Gunnar fått upp en doft och drar iväg. Han vänder direkt när jag ropar vårt ord och kommer tillbaka till mig. Helt fantastiskt!!

”Jag är i början på andra omgången. För första gången någonsin är Milo riktigt sugen på att komma och leka med mig istället för att springa mot andra hundar. Stort framsteg med hjälp av kanin i långt snöre. Vi har fått så roligt tillsammans med den här kursen.”

”Imorse rymde Silja, 6 månader o dansksvensk gårdshund, från trädgården genom ett litet hål i stängslet ut i angränsande fårhage. Vilken lycka! Husse försökte förgäves fånga in henne med lock o godis. Jag gick bakvägen in i hagen och ropade vårt rop på ca 100 m avstånd. Halloj!!! Och Silja kommer rusande som ett skott! Gissa om hon fick massor av godis, hela påsen, och beröm. Jag är överlycklig, vi har bara hunnit till andra gången och övat på huvudvridning utan störning en enda gång! Men betingning på halloj har vi tränat mycket. Nu fortsätter vi träningen enligt plan, fast det gick så bra idag.”

Föreläsningarna som ingår!

Du får också 7st föreläsningar där vissa även innehåller övningar att göra.

Dessa föreläsningar får du behålla även om du skulle ångra ditt köp inom 14 dagar.

Här är de olika föreläsningarna:

Markör

En föreläsning på 10 minuter om vad en markör är och hur den används.

Vi går igenom t.ex. vad är en markör, kan man ha olika, spelar det någon roll vilka belöningar jag använder, hur kan jag använda markörer för att träna bättre, kan man använda en felmarkör m.m.

Muta/Locka

Denna är på 23 minuter och större delen är praktisk övning.

Fånga

Detta är inte övningen "fångad" utan en föreläsning på ca 6 minuter om att i träning fånga ett beteende.

När är det bäst att använda detta sätt, hur gör man, använder du detta utan att tänka på de?

Denna innehåller också att ni ska göra något praktiskt med er hund.

Shaping

En föreläsning på 4 minuter. Vad är shaping, hur använder man det, passar det alla m.m.

Kriterier & Träningsplan

En föreläsning på 7 minuter som går igenom vad kriterier är, varför behöver jag veta mina kriterier, hur gör jag en träningsplan, hur kan jag gå igenom min träningsplan m.m.

Denna innehåller även praktisk träning.

Nosen & Hunden

En föreläsning på ca 9 minuter om hundens nos. Är du intresserad av hundens bästa "vapen", alltså nosen, så är detta en föreläsning för dig. Jag går igenom hur nosen fungerar och vad som händer och en hel del mer.

Doft

En 4 minuter lång föreläsning om doft. Vad är doft, hur kan vi och våra hundar känna doft m.m.

PRIS:

Akutinkallningskursen ordinarie pris är 1997kr + föreläsningar 700kr Totalt värde 2697kr

Ditt pris

1198kr

Du har kurserna för alltid!

 • Akutinkallning

 • 7st föreläsningar med övningar

 • Tillgång till en app som gör hela upplevelsen supersmidig och bra

 • Tillgång till allt direkt

 • En betalning & du har kurserna för alltid

 • Massor av roliga & effektiva övningar som visar dig steg för steg hur du gör

 • Online (och snart offline) tillgång till materialet

 • Privat Fb-grupp

 • 14 dagar pengar tillbaka garanti

VANLIGA FRÅGOR

Hur länge har jag kursen?

När du har köpt kursen är det din för alltid.
Så du kan börja när du vill och ta det i din takt.

Vilken ålder på hund passar denna kursen för?

Alla åldrar! Du kan börja med en valp eller med en vuxen hund.

Kan man kolla på filmerna hur många gånger som?

Absolut, du kan kolla om på övningarna 100(eller fler) gånger om du vill.

Finns det någon app till?

Ja, du får tillgång till en app som gör hela upplevelsen supersmidig & bra.

© 2023 Kia Kaha Dog Training